Winterschilder

Winterkortingen bij onze schilders

De schilders van 0900 Schilder zijn niet alleen actief in het voorjaar, najaar en in de zomer; ook in de winter kunnen onze schildersbedrijven u van dienst zijn. Heeft u schilder- of onderhoudswerk aan uw woning of bedrijfspand? Binnen of buiten? De winterschilder is u graag van dienst. En dat vaak ook nog eens met fikse kortingen! Voor een winterschilder in uw regio belt u naar het telefoonnummer 0900 7244533 – maak direct een afspraak!

Korting

Wanneer u in de winterperiode gebruik maakt van een winterschilder uit ons netwerk, kunt u fikse kortingen krijgen. Dit kan een bedrag per dag zijn, of een percentage van de aanneemsom. Maar het kan bijvoorbeeld ook voorkomen dat er wordt gewerkt met kortingsbonnen. Vraag naar de kortingsmethode van het dichtstbijzijnde schildersbedrijf in uw regio via deze website of via ons 0900-telefoonnummer.

Waarom korting in de winter?

De winterschilder en de bijbehorende kortingacties zijn in het leven geroepen ter bestrijding van de winterwerkloosheid onder schilders. Veel schilders zitten in de winter zonder werk, terwijl het in de zomerperiode ontzettend druk is. Door het fenomeen winterschilder wordt het werk nu meer verspreid over het gehele jaar. Dit is ook gunstig voor u, want op deze manier heeft de schilder in uw regio altijd tijd voor uw schildersklus!

Periode

De periode waarin de winterschilderacties van 0900 Schilder geldig zijn, loopt vanaf de derde week van november tot de derde week van maart. Uitzonderingen hierbij zijn de laatste twee weken van december en de eerste week van januari.

Contact met 0900 Schilder

Zoekt u een winterschilder bij u in de buurt? Zoek dan snel rechtsboven op uw woonplaats voor een overzicht van schildersbedrijven in uw regio. U kunt ook bellen naar ons telefoonnummer 0900 7244533. Op basis van uw postcode verbinden wij u direct door naar een winterschilder bij u in de buurt.

Terug naar het overzicht
Bel ons op: 0900 7244533

Hulp nodig in uw Provincie?

Overal in Nederland vindt u een schilder dichtbij. Klik op uw provincie of bel naar 0900 Schilder en maak een afspraak met de specialist in uw regio.

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.